In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Wat zijn groene wanden?

Het groene wandsysteem, ook wel bekend als verticaal groen, is een nieuwe trend binnen de woningdecoratie. Kale wanden worden bedekt met planten, waardoor de sfeer toe- en de luchtvervuiling afneemt. Er zijn verschillende soorten groene wanden. Oase lease kiest voor LivePanel door haar betrouwbaar bewezen systeem en haar reeds gevestigde naam.

Wat zijn de voordelen?

De gezondheidskenmerken van planten zijn ondertussen geen geheim meer. Drie planten in een middel grote ruimte, zorgt al voor een vermindering van 1/3 aan giftige stoffen. Daarnaast zorgen planten voor een uitgerust gevoel, waardoor ook de productiviteit enorm toeneemt en de kans op stress wordt verminderd. Ook de akoestiek in de ruimte wordt verbeterd door de geluidsabsorberende werking van de planten en het groene wandsysteem. De Voordelen van buitengroen niet te vergeten: hitte reducerend, zuurstof producerend en de verhoging van de vastgoedwaarde.

Specifiek voor verticaal groen is de ruimtebesparende eigenschap. Waar normaal voor hetzelfde effect veel ruimte innemende bloembakken neergezet worden, is een kale muur met dit systeem genoeg. Zo bestaan er in bijna elke ruimte voldoende mogelijkheden voor de plaatsing van een groen wandsysteem.

LivePanel PACK

Het gekozen groene wandsysteem wordt ‘LivePanel PACK’ genoemd en is geproduceerd door onze partneronderneming: ‘Mobilane’. Mobilane levert kant en klare groensystemen waaronder ook groene wanden. Speciaal voor de wat kleinere binnen- en buitenwanden maakten zij dit op standaard groottes gebaseerde groene wandsysteem. Deze wand werkt volledig zonder elektriciteit of wateraansluiting en wordt om de aantal weken met de hand gevuld. Wanneer de wand water nodig heeft, geeft de indicator in de wand dit aan. Meer informatie over de LivePanel PACK? Klik hier.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over het groene wandsysteem? Neem dan contact met ons op.

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op