Westvoorne

De Zeeuwse gemeente Westvoorne, bestaande uit Oostvoorne, Tinte en Rockanje, lokt toeristen met de bloemen van Oase Lease. Nadat inwoners en ondernemers klaagden over de afwezigheid van sfeer en beleving in hun openbare ruimte, werd er gekozen om dit grondig aan te pakken. Na een testfase koos Westvoorne voor Oase Lease. De gemeente Westvoorne koos daarbij niet alleen voor de Hanging baskets met waterreservoir, maar voegde hier ook Gevel baskets en Geraniumpiramiden aan toe. Om deze sfeer het hele jaar door te behouden, kozen zij ook in de winter voor een groene omgeving. De Winter Hanging baskets gevuld met planten in plaats van bloemen, zorgen voor een groen Westvoorne het hele jaar rond.

Burgemeester Westvoorne: ‘De bloemenpracht werd erg gewaardeerd’.

 

 

All-in

Westvoorne koos ervoor om geen gebruik te maken van het All-in concept van Oase Lease. Door gebruik te maken van dit concept wordt de klant volledig ontzorgt. Oase lease verzorgt de bloemproducten in de openbare ruimte, geeft water, voedt en checkt ze op een optimale uitstraling. Natuurlijk kan Oase Lease ook leveren zonder dit concept, dan wordt de bloemenpracht alleen geïnstalleerd en weer afgehaald aan het einde van het seizoen.

 

Bloemproducten

Westvoorne maakt een brede keus uit het assortiment van Oase Lease. Zij kozen waar mogelijk voor de prachtige Hanging baskets aan lantaarnpalen. Deze Hanging baskets zijn eenvoudig aan lantaarnpalen te bevestigen en zorgen zo voor een compleet opgefleurde straat. Daarnaast werden er prachtige Gevel baskets geplaatst, deze bloembakken zijn speciaal gekweekt voor plekken waar geen, of te weinig lantaarnpalen, aanwezig zijn. Op deze manier kan er bijna overal wel bloemen gehangen worden. Voor beide producten werd gekozen voor de bloemsamenstelling Surfinia.

Om een nog groter bloemeffect te creëeren, werd er als kers op de taart nog gekozen voor de Geraniumpiramides in een roze kleursamenstelling. Deze piramides werken uitstekend voor de verkeersbegeleiding en maken het bloemenplaatje af: Westvoorne is van onder tot boven versierd.