Roermond

Openbaar groen in een stad is sfeerbepalend. Ondanks de prachtige gebouwen in Roermond, heeft ook deze stad de sfeer van bloemen nodig voor nét dat beetje extra. Een opgefleurde stad is ten slotte veel aantrekkelijker voor onder andere het winkelend publiek. Door heel Roermond werden zodoende verschillende bloemproducten geplaatst. Roermond koos voor de Hanging baskets, Brug baskets, Boombakken, Geraniumpiramides en de Bloemenzuil van Oase Lease. Een enorm afwisselende groep bloemproducten die onder andere bijdragen aan de tien miljoen bezoekers per jaar. Ook staat Roermond al jaren in de top drie van ‘retailstad van het jaar’.

Horecaondernemer en bestuurslid Wim Cox van BIZ Roermond: ‘De uitbundige zomerbloei draagt onmiskenbaar bij aan het warme-deken-gevoel dat bewoners en bezoekers hier in Roermond hebben. Elk jaar weer ontvangen wij volop positieve reacties van toeristen, bewoners en ondernemers. De opvallende bloemdecoratie komt de verblijfsduur en het bestedingsniveau van gasten ten goede.’

Bloemproducten

Roermond koos niet voor niets een uiteenlopende selectie van Bloemproducten. De hangende en staande producten versieren de straat van boven tot onder en de verschillende producten houden de straat afwisselend. Het ‘hangende’ assortiment worden door middel van beugels aan lantaarnpalen en bruggen bevestigd. Het ‘staande’ assortiment bestaat uit Bloempiramides en Plantenzuilen, waarbij de piramide een begroeid geraamte heeft en de bloemenzuil een staander bevat die volgehangen is met bloembaskets. De bloemen geven de sfeer in de openbare ruimte van Roermond een enorme boost.

Bloemen

Het laatste afwisselende component zijn de verschillende soorten bloemen en kleurstellingen. Voor het hangende assortiment en de bloemenzuil koos Roermond voor de wijd bloeiende Surfinia, waarin de roze kleur de boventoon voert. Voor de Bloempiramiden koos Roermond voor de roze Geraniums en die met de rood/roze kleurstelling. De bloemen zetten de binnenstad, maar ook de rest van Roermond, ook dit jaar weer prachtig in bloei.

Bestellen

Wilt u ook een uitgebreid bloemenassortiment in uw straatbeeld? Een bloeiend straatbeeld heeft u in een handomdraai. Neem eenvoudig contact op met Oase Lease.