Ouderkerk aan de Amstel

Onder de rook van Amsterdam ligt het rustige en groene dorpje: ‘Ouderkerk aan de Amstel‘. Het al eeuwenoude dorp heeft, ondanks zijn nabijgelegen jongere broer Amsterdam, haar eigenheid behouden. Het dorp is gehuld in groen en bezoekers komen er graag om even op adem te komen. De groene omgeving heeft een bewezen positief effect op het tegengaan van stress en is als voorstad van Amsterdam een welkome oase van rust. Deze groene ‘oase’ doet haar naam eer aan. De stad is naast haar uitgebreid openbaar groen ook gehuld in de bloemen van Oase Lease. Verscheidene Hanging baskets in de openbare ruimte versiert haar straatbeeld

Hanging baskets

Hanging baskets zijn sfeermakers bij uitstek. In elke straat met lantaarnpalen is het mogelijk om deze Hanging baskets op te hangen. De Hanging baskets worden geleverd met waterreservoir en zijn al volledig beplant. Zo ontstaat er na de installatie gelijk een bloeiend geheel. Natuurlijk wordt deze bloembol gedurende het seizoen steeds groter van formaat. Door het unieke All-in concept van Oase Lease worden de planten en hardware gedurende het hele seizoen verzorgd. Zo krijgen de planten voldoende water en voeding, worden zij bijgehouden en waar nodig vervangen. Bij schade door vandalisme wordt de bloembak volledig vervangen.

Bloemsoorten

De Hanging baskets met waterreservoir zoals hier in Ouderkerk aan de Amstel zijn leverbaar in de bloemsoort Geranium, maar ook met Surfinia en verschillende wintersoorten. In de zomer kiest u voor verschillende kleursamenstellingen van Geranium en Surfinia. In de winter valt de keuze op Winter Hanging basket. Zo blijft uw straatbeeld het hele jaar door een sfeervolle locatie en houdt u uw bezoekers vast.

Fleurige producten

De Hanging baskets aan lantaarnpalen zijn natuurlijk niet de enige sfeerproducten van Oase Lease. Naast het ´hangende´ assortiment met onder andere Hanging baskets met waterreservoir, Brug baskets en Gevel baskets, kiest u ook uit een uitgebreide selectie van ´staande´ productsoorten. Onder staande producten kunt u scharen: onze verschillende Bloempiramides, Plantenzuilen, Bloemenbol en de Green Protection Barrier. Voor de klant met bijzondere wensen is de ‘custom made‘ service in het leven geroepen. Door gebruik te maken van deze service bepaalt de klant het product en de productvorm. Oase Lease kweekt het bloemproduct en verzorgt in overleg het onderhoud.

Bestellen

Wilt u ook Hanging baskets zoals in Ouderkerk aan de Amstel? Neem dan eenvoudig contact op. Ook voor andere vragen of opmerkingen horen wij graag van u.