Mook en Middelaar

Mook en Middelaar, een historisch stadje met minder dan 8000 inwoners. Hoewel haar romeinse verleden kan wijzen op een ouderwets plaatsje, investeert Mook en Middelaar sterk in haar openbare ruimte. De openbare ruimte wordt versierd met fleurige Hanging baskets in lantaarnpalen en Geraniumpiramides. De oude kerk en het gemeentehuis springen hierbij het meeste uit. De combinatie van de historische gebouwen en het nieuwe, verfrissende groen zet het prachtige stadje weer op de kaart.

Geranium

De gemeente Mook en Middelaar koos voor zowel de Garaniumpiramide als ook voor de Hanging basket voor de bloemsoort Geranium. Doordat beide bloemproducten dezelfde plantsoort dragen, zorgt dit voor een op elkaar aangesloten uitstraling. De Geranium is een sterke bloemsoort die goed tegen wisselende weersomstandigheden kan. Door deze krachtige bloemsoort in combinatie met het All-in concept van Oase Lease, houden de bloemen het hele seizoen door hun uitstraling. Daarnaast is Geranium een prachtige bloemsoort en is zij in de kleuren rood, lila en een samenstelling van rood en lila verkrijgbaar. Zo kunt u zelfs met dezelfde bloemsoort nog afwisselen in uitstraling.

All-in concept

Het All-in concept van Oase Lease is een unieke service, waarbij Oase Lease zowel de bloemproducten plant, als ook onderhoudt. Zo worden de bloemproducten gedurende het hele seizoen voorzien van water en voeding en worden de bloembaskets vervangen bij bijvoorbeeld vandalisme. Ook worden de bloembakken gecheckt op een optimale uitstraling. De klant hoeft geen rekening meer te houden met het planten, onderhouden en weer verwijderen van de bloemproducten. Na het afhalen worden de bloembakken gercycled en hergebruikt, volledig volgens het principe ‘Cradle to Cradle’. Het All-in concept van Oase Lease ontzorgt de klant.

Bestellen?

Heeft u ook interesse in Geraniumpiramides en Hanging baskets zoals geplaatst in Mook en Middelaar? Neem dan eenvoudig contact op. Natuurlijk laat Oase Lease ook graag de andere producten en verschillende assortimenten aan planten aan u zien. Bent u al klaar voor de zomer?