Lingewaal

Lingewaal investeert in haar inwoners. Waar men in de gemeente Lingewaal ook komt, of dit nu bij het gemeentehuis is of in haar woonwijken, je kan er niet omheen: De fleurige Hanging baskets in de openbare ruimte. De Hanging baskets met waterreservoir zijn gevuld met Surfinia en stralen de bewoners en bezoekers van de gemeente al van verre toe. Met de roze/witte samenstelling wordt de openbare ruimte nóg een stukje sfeervoller.

 

Hanging basket

De Hanging baskets met waterreservoir in Lingewaal hangen er in de lente en in de zomer. Door de Hanging baskets met waterreservoir op te hangen aan de lantaarnpalen ontstaat er een directe bloemzee. Om de optimale uitstraling te behouden, geeft Oase Lease als onderdeel van haar all-in concept de bloemen gedurende het hele seizoen water. Daarnaast verzorgt Oase Lease natuurlijk ook het op- en afhangen en het onderhoud gedurende het seizoen. Zo behouden de Hanging baskets in de openbare ruimte haar kleur en fleur. Natuurlijk veranderen de bloembakken nog gedurende het seizoen, hoe verder in het seizoen hoe grootser en kleurrijker de bloembol uiteindelijk wordt.

Winter basket

Natuurlijk biedt Oase Lease niet alleen een zomerassortiment. Wilt u uw straat het hele jaar in bloei? Kies dan voor de Winter Hanging baskets en de Winterpiramides. Door het gebruik van wintergroene planten zoals Hedera, blijft uw straat het hele jaar door groen. Voor speciale wensen kan de klant zelfs de Hanging basket kopen of door gebruik te maken van het custom made concept, een eigen samengestelde bloembak creëren. Naast dit alles bestaat ook de mogelijkheid om uw straat in kerststemming te brengen. De sfeerverlichting bestelt u eenvoudig bij uw Winter Hanging basket of Winterpiramide. Laat u bezoekers nog meer genieten van uw gebrachte sfeer.

Contact

Wil u ook Hanging baskets zoals deze in Lingewaal huren? Neem dan eenvoudig contact op. Kijk voor meer informatie over onze producten en ons nieuws op onze website.