Leiden

Leiden, een voorbeeldstad waar sfeer, beleving en historie bij elkaar komen. Als de tweede Nederlandse stad als het gaat om het aantal mensen per vierkante meter, is de levendigheid van de stad nooit ver te zoeken. Natuurlijk ook mede door de universiteit Leiden die zorgt voor veel verschillende leeftijdsgroepen in de stad. De reeds benoemde factoren tot succes zijn een belangrijke bodem voor de sfeer binnen de Sleutelstad. Leiden koos echter voor nog een flinke dosis extra sfeer en beleving in de stad. Hanging baskets aan lantaarnpalen en Brug baskets werden een feit. Op elke hoek van de straat worden de bezoekers op een bloemenzee getracteerd. Daar waar de Hanging baskets met waterreservoir lange rijen van bloemen in lantaarnpalen vormen, worden de brugleuningen opgefleurd door de Brug baskets. Zo haalt de stad Leiden het maximale uit haar omgeving.

 

Brug basket

De bloemproducten van Oase Lease zijn praktisch overal te monteren. Waar het ene product gemaakt is om in lantaarnpalen te hangen, is de ander juist gemaakt voor gevels. Leiden koos naast haar Hanging baskets in lantaarnpalen ook voor de Brug basket. Helemaal in een stad als Leiden waar bruggen een groot deel van het straatbeeld domineren is een versiering hiervan onmisbaar. De Brug baskets in Leiden zijn gevuld met een verscheidenheid aan bloemsoorten. Zo voert de Geranium (roze en rood) de boventoon, maar zijn de prachtige surfiniaboeketten niet achterwege gelaten.

Hanging basket

De Hanging basket met waterreservoir is een van de populairste bloembollen in het straatbeeld. De bloembaskets met waterreservoir worden eenvoudig in lantaarnpalen gemonteerd. Doordat de lantaarnpalen al in het straatbeeld aanwezig zijn, wordt er snel een bloeiende straat gerealiseerd. Als deel van haar All-in service, zijn de Hanging baskets met waterreservoir al op de kwekerij opgekweekt. Oase Lease ontzorgt. Zo worden de planten in het seizoen ook voorzien van water, voeding en onderhoud. De klant hoeft alleen nog maar te genieten.

Bestellen

Geïnspireerd door de Hanging baskets of Brug baskets in Leiden? Neem eenvoudig contact op.