Hengelo

Hengelo is al eeuwen bekend om haar textiel- en technische industrie. Mede door deze uitgebreide industrie kreeg de stad het in de Tweede Wereldoorlog zwaar te verduren. Meerdere malen werd deze dichtbij de Duitse grens gelegen stad gebombardeerd als poging om de industrie een halt toe te roepen. De bombardementen legden de stad in puin. De inwoners van Hengelo lieten zich echter niet stoppen en mede door hun drang tot wederopbouw werd de stad binnen afzienbare tijd weer opgebouwd. Hierbij werden weinig oude gebouwen ontzien, waardoor een moderne nieuwe stad uit haar as herrees. Hoewel een moderne stad zijn charmes kan hebben, kan ook een moderne stad als Hengelo niet zonder sfeer en beleving. Bloemen hebben een enorm aandeel in het sfeerbeleid van Hengelo. Zo koos de stad voor prachtige Geraniumpiramiden en bloemenbollen met Geranium.

 

Geraniumpiramide

Hengelo kiest voor de Geraniumpiramide. Deze sterke bloemsoort behoort tot een van de fleurige keuzemogelijkheden. Naast Geranium kan men ook kiezen uit Surfinia, Solanum en Thunbergia, iedere soort heeft weer een compleet eigen uitstraling. Naast de gebrachte sfeer, zijn de Geraniumpiramides ook handig voor het begeleiden van verkeer. Een duidelijke looproute, zonder afbreuk aan de uitstraling van uw straatbeeld. De Geraniumpiramides zijn te bestellen in verschillende kleursamenstellingen rood en roze, of een combinatie hiervan.

Geraniumbol

De compacte uitvoering van de Geraniumpiramide, de Geraniumbol, is een ronde bloempiramide. Hoewel deze bloemenbol veelal besteld wordt in de Geraniumuitvoering, is hij ook op aanvraag op te kweken in Solanum. De bloembollen zijn een originele eye-catcher en heeft als voordeel boven de bloempiramides dan men hier overheen kan kijken. Dit zorgt voor een fleurige straat, met het overzicht nog intact. Handig voor afscheidingen tussen wegen. Oase Lease zorgt met haar All-in concept dat de bloempiramides en Geraniumbollen in Hengelo in optimale staat blijven. Zo geeft Oase Lease de Geraniumpiramides en Geraniumbollen water en voeding en verricht zijn onderhoud waar nodig.

Bestellen

Bestel vandaag nog uw Geraniumpiramide of Geraniumbol zoals deze staan in Hengelo. Natuurlijk is de keuze uit fleurige producten groter, bekijk het gehele assortiment hier.