Haarlem

Met bijna een miljoen bezoekers per jaar, sluit Haarlem de rij van vier grootste steden in Nederland (Amsterdam, Rotterdam en Utrecht). Een groot deel kan verklaard worden door het brede aanbod van kunst, cultuur en winkels. Daarnaast trekt het bloemencorso en het bloemenweekend vele toeristen vanuit het eigen land en daar buiten. Dat Haarlem veel heeft met bloemen zal geen verrassing zijn, de manier waarop zij dit tot uiting brengt wellicht wel. Prachtige bloempiramides, Bloemzuilen, Hanging baskets aan lantaarnpalen en Bloemenbollen versieren de straten en pleinen. 

 

Bloempiramide

De Bloempiramide duikt steeds vaker op in het straatbeeld. De bloempiramides brengen dan ook enorm veel sfeer en zijn uitstekend in te zetten als verkeersbegeleider. De Bloempiramides worden opgekweekt in verschillende bloemsoorten. Haarlem koos voor de Geraniumpiramide. De Bloempiramiden zijn echter ook in de bloemsoort Solanum en Thunbergia te bestellen. Zo wisselt u eenvoudig af met de uitstraling van uw openbare ruimte.

Bloemenbol

De Bloemenbol is het ronde broertje van de Bloempiramide. Vaak wordt deze bol geleverd in de bloemsoort Geranium, maar de Bloemenbol is ook op bestelling te kweken in Solanum. De Bloemenbollen geven een orgineel en sfeervol effect en hebben bovenal een erg functioneel formaat. Het verkeer kan gemakkelijk over de bloemenbol heen kijken. Zo kiest u voor een sfeervol én overzichtelijk straatbeeld.

Bloemenzuil

De Bloemenzuil is een van de meest originele producten van Oase Lease. De zuil bestaat uit een frame met daarop gemonteerde bloembaskets. Doordat de plant niet van onder af hoeft te groeien, ontstaat er een waterval van bloemen. Het fleurige product is een flinke eye-catcher en draagt direct bij aan de sfeer en beleving in uw straat. De bloemenzuil wordt veelal opgeplant met Surfinia. Door gebruik te maken van het All-in concept van Oase Lease, worden de planten zowel opgekweekt als na installatie ook verzorgd en voorzien van voeding en water.

Bestellen

Bent u geïnspireerd door de bloemen in Haarlem? Neem dan eenvoudig contact op.