Driebergen

Driebergen laat de winter niet koud. In de zomer investeren in de openbare ruimte is iets wat al jaren als een logische keuze wordt gezien. De andere helft van het jaar wordt daarbij nog wel is vergeten. Bij Driebergen is dit niet het geval. Driebergen gaat zelfs nog een stapje verder, zij kozen voor de Winter baskets mét sfeerverlichting. Daar waar de Winter Hanging baskets al prachtig zijn van zichzelf, geniet je nu nog nét weer een beetje extra. De kerstsfeer die de Winter Hanging baskets uitstralen, zorgen ondanks de koude temperaturen voor een volle winkelstraat. Wie gaat er tenslotte naar buiten voor een kille omgeving?

 

Winter basket

Waar onder andere de Hanging baskets met waterreservoir, de Geraniumpiramiden, de plantenzuil en de Brug baskets de zomer versieren, doen de Winter Hanging baskets dit in het koude seizoen. Dezelfde producten zijn beschikbaar in zowel de zomer als in de winter. Zo bestelt u de Winter Hanging baskets, maar ook de winterpiramiden voor een optimale uitstraling in uw openbare ruimte. Door het opkweken van wintervaste planten, blijft de straat ook in de winter groen. De ingeplante Hedera soort zorgt ook nog is voor extra luchtzuivering, het publiek haalt bij u een frisse neus.

 

Sfeerverlichting

De sfeerverlichting is een extra optie die u bij het wintersortiment kunt nemen. Zo kunt u een losse Winter Hanging basket bestellen, maar ook een met sfeerverlichting. Het voordeel van sfeerverlichting is duidelijk: nóg meer sfeer. De winter kan niet genoeg sfeer verkrijgen. Het publiek waant zich in de kerstsferen als zij bij u door de stad lopen. En dat is precies het effect wat nodig is in de koude dagen. Waar binnen achter het beeldscherm kruipen verleidelijk is, moet u juist dat bieden wat internet niet kan: sfeer en beleving. De sfeerverlichting is op het hele assortiment mogelijk, dus zelfs op het custom made pakket. Met de 18 lichtlijnen en 280 ledlampjes per bol, verandert uw straatbeeld in een sfeervolle en gezellige oase voor het winkelend publiek.