Doorn

Ongetwijfeld het bekendste gebouw in Doorn: Huize Doorn. Huize Doorn is een kasteel met, voor haar verkaveling, een enorm landgebied. Tegenwoordig is Huize Doorn als museum ingericht. Zelfs prachtige gebouwen moeten blijven werken aan hun voorkomen. Zo investeert Huize Doorn in wintergroen. Wintergroen zijn planten die het hele jaar lang groen blijven, zelfs in de winter dus. Op deze manier is Huize Doorn verzekerd van een groene winter vol met sfeer en beleving. Er zijn verschillende soorten wintergroen, zo is elke zomerproduct bij Oase Lease ook in een winterversie te bestellen. Huize Doorn koos voor de winterpiramides. Voor nog nét dat beetje extra, werden er lichtkabels en een grote strik in de piramide gedraaid. De lichten stralen de bezoekers al van verre tegemoet.

 

Sfeerverlichting en decoratie

Oase Lease biedt het totaalpakket. De service van Oase Lease is all-in. Dit houdt in dat u als klant compleet wordt ontzorgd. Oase Lease neemt het opkweken, ophangen, verzorgen en afhalen compleet voor haar rekening. Als extra sevice biedt Oase Lease ook bijproducten. Zo zijn de bloemproducten natuurlijk de core business van de organisatie, maar biedt Oase Lease hier wel extra’s bovenop. Sfeerverlichting is een van die extra’s. Koude en kille omgevingen worden in de winter omgetoverd tot een gezellig verlichte openbare ruimte, bezoekers belanden volop in de kerstsfeer. Met 18 lichtlijnen per bol, geniet u ’s avonds nog langer van uw gebrachte groen.

Decoratie is een andere, bijzondere toevoeging. Decoratie gaat altijd in overleg met de klant en niets is daarbij te gek. Of u nu kiest voor kerstballen, strikken of slingers. U maakt uw bloembollen en piramides precies passend in uw straatbeeld. Oase Lease kan u adviseren in bepaalde soorten decoraties, maar uw eigen ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 

Lease

Wilt u net als Huize Doorn ook Winterpiramides huren? Neem dan eenvoudig contact op. Contact opnemen kan natuurlijk ook voor de rest van ons assortiment.