Bunnik

Bunnik houdt van bloemen. Het pitoreske plaatsje Bunnik zorgt elk jaar weer voor een uitgedoste straat. Hoewel deze gemeente in de provincie Utrecht al een leuke uitstraling heeft, zijn deze bloemen nu nét de kers op de taart. Met Hanging baskets in lantaarnpalen en Geraniumpiramides op de straat, is deze goed bereikbare stad een interessante plaats om een bezoek aan te brengen. Niet alleen het centrum is hierbij meegenomen, de woonwijken zijn niet vergeten. Het hele zomerseizoen straalt de plaats een bloemige sfeer uit.

 

Hanging basket

De veel gebruikte Hanging basket in de openbare ruimte van Bunnik is een ‘Londen’ stijl basket. De bloem basket is bevestigd aan een lantaarnpaal en heeft onderin een waterreservoir. Door dit waterreservoir is de bloembak voor langere tijd van water voorzien. Daarnaast is het ook zuiniger met water wat deze bakken milieubewust maakt. De Hanging baskets in de openbare ruimte van Bunnik zijn gevuld met de bloemsoort Geranium. Deze Geranium soort is in allerlei kleuren te bestellen. Naast Geranium wordt er ook vaak voor de soort ‘Surfinia’ gekozen. Ook deze bloemen zijn in allerlei kleurschakeringen te bestellen. Natuurlijk is er ook een apart samengesteld sortiment voor in de winter, zo blijft de openbare ruimte het hele jaar door groen.

Geraniumpiramide

De Geraniumpiramide is goed in te zetten als fleurige verkeersbegeleider. De Geraniumpiramides begeleiden het verkeer de gewenste kant op en geven het straatbeeld gelijk een fleurige uitstraling. In tegenstelling tot de bloembaskets staan deze bloemenpiramides op de grond. Zo kiest Bunnik voor een prachtige bloemenzee door haar hele straatbeeld.

Naast de Geraniumpiramide wordt steeds vaker gekozen voor de Geraniumbol als verkeersbegeleider. Door deze compactere uitvoering van de Geraniumpiramide, kan het verkeer precies over deze bol heen kijken, wat de verkeerssituatie overzichtelijker maakt. Voor het tegenhouden van verkeer ontwikkelde Oase Lease de GPB: Green Protection Barrier. Een veilige omgeving, zonder consessies op het gebied van uitstraling.

Contact

Wilt u ook Hanging baskets in uw openbare ruimte en Bloempiramides bestellen zoals de bloemproducten in Bunnik? Neem dan eenvoudig contact op.