Assen

De eeuwen oude stad Assen is een begrip binnen én buiten haar directe omgeving. De stad waar zelfs Napoleon zijn eigen residentie had, is een voorbeeld voor velen op het gebied van sfeer en cultuur. De cultuur gaat hand in hand met het gezellige centrum en de leuke wijkjes. Een deel van deze sfeer is te wijten aan de Geraniumbollen, Gevel baskets en Hanging baskets in de openbare ruimte. De hangende bloem baskets stralen de bezoekers al van verre toe, terwijl de lagere Geraniumbollen voor een aangename verassing van dichtbij zorgen. 

Geraniumbol

De Geraniumbol is het compacte broertje van de Geraniumpiramide. Daar waar de Geraniumpiramide vanzelfsprekend een piramidevorm aanneemt, heeft de Geraniumbol een ronde vorm. Omdat het verkeer over de Geraniumbol heen kijkt, wordt dit bloemproduct vaak gekozen als verkeersbegeleider. Echter wordt deze manier van versiering vaak ook in winkelcentra toegepast door haar enorme bloemenpracht.

Gevel basket

Ook de gevels in Assen zijn versierd met bloemen. De zogenaamde Gevel baskets hangen in de vlaggenmasten en zijn gevuld met de bloemsoort Geranium. Door de keuze voor de ‘Gent’ basket, heeft de bloemenbol een mooie ronde vorm. De bloemenbol hangt namelijk los van het gebouw, waardoor het waterreservoir met een ronde vorm mogelijk is. Bij de keuze voor de ‘London’ basket bestelt men een halve schaal, met deze methode is de Gevel basket op richels te installeren. Door de verschillende uitvoeringen van de Gevel basket bestaat er voor praktisch iedere gevel een fleurige oplossing.

Hanging basket

De derde productsoort die Assen rijk is, zijn de Hanging baskets. De Hanging baskets aan lantaarnpalen, zijn gevuld met de bloemsoort Geranium en hangen door het hele centrum. De Hanging baskets met waterreservoir zorgen dat de bloemen constant genoeg water hebben, zonder dit te verspillen. Met de All-in service van Oase Lease worden deze Hanging baskets aan lantaarnpalen regelmatig voorzien van extra water en voeding. Natuurlijk wordt de bloemenbol op dat moment ook gecheckt op een optimale uitstraling. Zo heeft Assen het hele seizoen door een optimale uitstraling.

Contact

Wilt u ook Geraniumbollen, Gevel baskets of Hanging baskets zoals in Assen? Neem dan eenvoudig contact op.