Amsterdam

Amsterdam, de bekendste stad van Nederland. In de internationale gemeenschap wellicht zelfs bekender dan Nederland. Door heel Amsterdam, zowel bij de bekendere plekken, zoals de kanalen en het Rijksmuseum, maar ook bij de onbekendere plekken wordt de omgeving versierd met de bloemen en planten van Oase Lease. Amsterdam koos voor zowel het winter- als ook het zomerassortiment. Zo is de stad het jaarrond groen. In de winter werd er gekozen voor een groene samenstelling van Winter Hanging baskets met waterreservoir en Brug baskets. In de zomer werd de openbare ruimte versierd door een nog breder assortiment aan producten en bloemsoorten, zoals de Geranium en de Surfinia. Hotel l’ Europe koos er zelfs voor om gebruik te maken van het Custom made concept van Oase Lease door het plaatsen van Narcissen aan hun brug.

Winter baskets in het straatbeeld

Winter Hanging baskets versieren ondanks de kou een winter lang het straatbeeld. Waar de meeste bloemen en planten bruin worden of afsterven in de vrieskou, is er voor de winter Hanging baskets met waterreservoir gekozen voor groenblijvende planten. Om extra veel uit de gebrachte beleving te halen, koos Amsterdam ook voor sfeerverlichting. Deze sfeerverlichting zet de openbare ruimte direct om in een belevingsvolle, kerstige sfeer. Zo geniet u nóg meer van uw groene en sfeervolle straatbeeld. Naast de sfeerverlichting bestaat ook de keuze om andere decoratie in de bloembollen te hangen.

De keuze uit de winterproducten zijn net zo groot als die van de zomer. Zo kiest u in de winter ook voor de Hanging baskets in de Openbare ruimte en natuurlijk de Bloempiramiden. In de winter hebben de producten een extra voordeel; ze zuiveren nóg beter de lucht door de ingeplante Hedera. Investeer daarom in uw straatbeeld én in schone lucht. Vooral voor grote steden als Amsterdam een prachtige oplossing.

Bestellen

Wilt u ook winter Hanging baskets bestellen zoals die in Amsterdam? Neem dan eenvoudig contact op. Zet u stad vandaag nog in bloei.