In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Plantenzuil

De plantenzuil van Oase Lease, ook wel piramide genoemd, is geroemd om haar strakke uiterlijk. Maar dat is niet het enige waar deze bloemenzuilen in uitblinken. Zo zorgen de bloemzuilen ook voor verkeersbegeleiding en zijn zij vandalismebestendig! De ‘Luxor UK’ type bak is verplaatsbaar en voorzien van een waterbuffer.

Strak uiterlijk

De plantenzuil van Oase Lease heeft een strak en fleurig uiterlijk. Door haar verschillende uitvoeringen in kleur en plantensoort, is er voor iedereen wat wils. De bloemenzuilen bestelt u in de soorten: Geraniumpiramide, Geraniumbol, Solanumpiramide en de Thunbergiapiramide. De Solanumpiramide is beschikbaar in wit, de Thunbergiapiramides zijn verkrijgbaar in respectievelijk oranje en geel. De Geranium bloemzuilen zijn echter in meer kleuren verkrijgbaar, namelijk in rood, in lila/roze en in de combinatiekleur rood en lila.

Verkeersbegeleidend en vandalismebestendig

De bloemenzuil en geraniumbollen zijn ook inzetbaar voor verkeersbegeleiding. De geraniumbollen hebben een hoogte van ca 110-125 centimeter zodat je er vanuit de auto overheen kan kijken en vrij zicht houdt. De bloemenzuilen hebben een hoogte van ca 190-210 centimeter en de bloemenzuilen zijn verkrijgbaar in hoogtes van ca 180-240 centimeter. Zeer geschikt om auto’s van de stoep te houden of om bijvoorbeeld straten en pleinen naar uw eigen inzicht af te schermen of te blokkeren. Handig voor evenementen en het toegankelijk houden van u straat. Daarnaast heeft u zo ook invloed op de looproutes in uw gebied. Omdat de plantenzuil prominent aanwezig is, lijkt het wellicht dat deze ook te verduren krijgt van vandalisme. Echter is dit niet het geval. De stevige planten bakken zijn vandalismebestendig en hufterproof.

Verplaatsbaar

De bloemzuilen van Oase Lease zijn verplaatsbaar. Mochten de piramides of bloemenzuilen een stukje moeten worden opgeschoven dan is dit eenvoudig te doen. De bloemenzuilen of bloempiramide creëert gelijk sfeer als u dit op straat plaatst en indien het tijdelijk moet worden verplaatst is dit eveneens goed te realiseren.

Waterbuffer in ‘Luxor UK’ type bak

De bloempiramides zijn voorzien van een Luxor UK type bak. Hoewel de plant grotendeels over deze bak hangt, is het goed om de bloemenzuilen toch te voorzien van een stijlvolle bak. Een bak die niet teveel opvalt door haar strakke groene of antraciet design, maar ook niet afdoet aan de bloemenpracht mocht de bak deels zichtbaar zijn. Oase Lease levert een all-in concept, wat betekent dat Oase lease naast het plaatsen van de plantenzuil, haar ook gedurende het contract water geeft. Door de beschikbare waterbuffer, continue monitoring van de weersomstandigheden en uitgekiend onderhoudsprogramma is Oase Lease altijd op tijd met het bevochtigen van de bloemenzuilen en wordt u als klant volledig ontzorgd indien u kiest voor het unieke all-in concept van Oase Lease.

Bestellen

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken. Klik hier voor onze contactgegevens en het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en staan u telefonisch graag te woord.

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op