Het onderscheidende All-in concept

Oase Lease onderscheidt haar diensten door een uniek All-in concept. Maar wat houdt dit nu precies in? Precies zoals het woord het al zegt: bij Oase Lease bestelt u écht alles in één. Van begin tot eind, Oase Lease ontzorgt.

Arnoud Oortwijn, Commercieel Directeur Oase Lease: ‘Alles in eigen beheer geeft Oase Lease de zekerheid van een optimale en constante kwaliteit‘.

Vooraf

Direct na uw bestelling maakt Oase Lease met u een afspraak voor de installatieperiode. Vervolgens gaat Oase Lease voor u aan de slag met het opkweken van uw bloemproducten. Dit gebeurt in haar productielocatie in Bemmel of Leersum. Vanuit hier wordt uw, ondertussen tot bloei gekomen, product uitgeleverd naar de gewenste locatie. Voor de uitlevering wordt ook het transport vanuit Oase Lease gecoördineerd. Eenmaal geïnstalleerd geniet u van een direct ontstane bloemenzee.

Tijdens

Uw omgeving groeit mee in het seizoen door de constante toename in volume van de bloeiende planten. Om deze groei zoveel mogelijk te stimuleren, verzorgt en voedt Oase Lease de bloemproducten regelmatig met water en voedingsstoffen.

Raakt het materiaal vervolgens beschadigd door vandalisme? Geen probleem. Als onderdeel van haar service vervangt Oase Lease de materialen volledig.
Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan en blijft uw straatbeeld onveranderd mooi.

Na

Na het winter- of zomerseizoen haalt Oase Lease de producten op de afgesproken dagen weer op en vervangt zij deze producten eventueel met de nieuwe seizoensbeplanting.

Voordelen

U kiest voor het All-in concept van Oase Lease, omdat u van het begin tot het eind wordt ontzorgd. Hierdoor geniet u het hele jaar van een fleurige omgeving en krijgt u 100% garantie op een optimale uitstraling. Aan deze optimale uitstraling gaat duurzame teelt vooraf, waardoor het product niet alleen na het opkweken goed is voor haar omgeving. Mocht uw bloembak of bloempiramide na plaatsing aangetast worden door vandalisme, dan zorgt de All-in service voor een passende verzekering.

Contact

Meer weten over het All-in concept van Oase Lease? Neem dan eenvoudig contact met ons op.


Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /home/oaselease/domains/oase-lease.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5088

Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /home/oaselease/domains/oase-lease.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5088
Posted in Nieuws Oase Lease, OverigTagged , , , , , ,