In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Kerstboom online kopen

Kerstsfeer

Heeft u de kerstsfeer voor dit jaar al in huis gehaald? Oase Lease levert naast haar wintersortiment, al dan niet met sfeerverlichting, ook kerstbomen. De ‘standaard’ winterproducten van Oase Lease bestaan uit de wel bekende Hanging Baskets en winterpiramides. Maar wat levert nou meer kerstgevoel op dan kerstbomen, gehuld in verlichting en sneeuw? Daarom levert Oase Lease op basis van haar custom made concept ook kleine en grote kerstbomen. Trek nu uw winkelend publiek het centrum in en bestel gelijk uw kerstboom online.

De kerstbomen van Oase Lease zijn leverbaar in de formaten van 1 tot 20 meter. Zo is er voor ieder wat wils. Een compleet gevulde rij van kerstbomen van twee meter of één hele grote kerstboom op een centrale locatie. Stel zelf uw gezellige straatbeeld samen. Als uitzondering op het ‘normale’ lease concept van Oase Lease zijn deze kerstbomen op basis van koop. Bij Oase Lease koopt u uw kerstboom online, maar telefonisch is uiteraard ook altijd mogelijk. /p>

Kerstboom online

Door het contactformulier in te vullen , bestelt u uw kerstboom eenvoudig online. De prijsstelling is echter afhankelijk van de bestelling die u plaatst. Door het formulier voor uw kerstboom online in te vullen kunnen wij wel een indicatie geven, afhankelijk van grote en af te leggen afstand voor de bezorging. Bestel nu gelijk online.

Meer informatie en bestellen

Bestel uw kerstboom online of neem telefonisch of per mail contact op voor meer informatie. Ook voor beeldmateriaal en referenties, neemt u contact op met onze accountmanager.

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op