In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Grote kerstboom kopen

Feestdagen

Kerst zonder kerstbomen is als Pasen zonder eieren, ze zijn onafscheidelijk! Wat doet ten slotte meer denken aan kerst dan een kerstboom met lampjes omtrokken, gehuld in een dikke laag maagdelijke sneeuw. Oase Lease levert deze kerstbomen in alle soorten en maten. Zo zorgt u voor een optimale kerstsfeer door uw straatbeeld te vullen met kerstbomen van 2 meter, maar kunt u er ook voor kiezen om een grote kerstboom van twintig meter te plaatsen. U kiest, wij leveren!

Grote kerstboom

Voor gemeentes is het vaak moeilijk om aan een grote kerstboom te komen. Het product is dusdanig specifiek dat het veelal van heinde en verre moet komen. Een grote kerstboom groeit tenslotte niet in een paar dagen van een zaadje tot een grote kerstboom van 20 meter hoog. Oase Lease heeft echter wel toegang tot deze bomen en ontzorgt u in het bestel- en leverproces.

De kerstbomen zijn in elke maat de bestellen. Op deze manier kan iedereen een grote kerstboom kopen. De kerstbomen zijn te bestellen van 1 meter tot maar liefst 20 meter. Een gegarandeerde kerstsfeer in uw stad.

De kosten van een grote kerstboom

De kosten van een grote kerstboom hangt van verschillende factoren af (zoals bijvoorbeeld de grootte van de boom en de afleverlocatie). Het beste kunt u contact opnemen met onze accountmanager voor meer informatie over het product, de kosten en de bestelprocedure. Bestel wel op tijd, de grote kerstbomen vergen ten slotte de nodige voorbereiding.

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer informatie over de grote kerstboom? Neem dan contact met ons op.

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op