In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Grootste kerstbomen

Kerst

De blaadjes vallen van de bomen en het regent pijpenstelen. De herfst is aangebroken en de winter maakt zich op. Voor de één een verschrikking, voor de ander een verademing. Uiteindelijk leveren deze koude en donkere najaarsdagen toch het meeste sfeer op. Mensen steken de kaarsen aan, versieren hun huis en tuigen de kerstboom op. Er is nog maar één ding wat niet vanzelf gebeurt: de versiering in de straat. Lok de consument naar buiten door een aantrekkelijke en sfeervolle aankleding.

Grootste kerstboom

Bij Oase Lease koopt u uw grootste kerstboom: de kerstboom xl. De kerstboom xl is te bestellen tot maar liefst 20 meter hoog. Voor de beeldvorming, deze reuzen zijn ongeveer 11 Nederlanders van 1,80 boven elkaar. Met deze gigantische hoogte, komt heel de stad of dorp gegarandeerd een kijkje nemen. De boom is dan ook in de wijde omtrek te spotten. Belangrijk, want voor het weer komen de bezoekers het huis niet meer uit.

Andere formaten

Gaat u liever niet voor de grootste kerstboom? Geen probleem. Naast de kerstbomen xl, biedt Oase Lease ook bomen vanaf 2 meter hoogte aan. Zo kiest u zelf welke grootte u wilt hebben. De hoogten verschillen tussen de 2 meter en de 20 meter met alle maten daartussen. Gaat u voor een compleet gevulde straat van kerstbomen in de lengte of juist in de hoogte? Wij geven u graag advies.

Bestellen

Wilt u meer informatie over de grote kerstboom? Neem dan contact met ons op.

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op