In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Gezondheid begint in je omgeving

De meest constante factor rond de mens is haar omgeving. Waar je ook bent, er is altijd een omgeving. Uit onderzoek blijkt dat planten een positief effect hebben op de gezondheid van haar omgeving, zowel mentaal als fysiek. Groene wanden bieden hiervoor een ruimte besparende oplossing voor zowel de werk- als ook in de privé-omgeving.

Groene wanden binnen

Uit onderzoek is gebleken dat de binnen omgeving over het algemeen vervuilder is dan de buitenomgeving. Daarom richt Oase Lease zich met dit product alleen op de binnen omgeving. Drie planten in een middel grote ruimte zorgt al voor een vermindering van de vervuilde lucht met 1/3e Wat een hele plantenwand vervolgens doet met haar omgeving is evident. Deze groene wanden zijn bijna in elke ruimte te realiseren en rechtstreeks bij ons te bestellen.

Groene wanden kantoorruimte

Groene wanden worden het meest toegepast in bedrijven. Zo wordt menig kantoor, kantoortuin, informatiebalie en vergaderzaal voorzien van deze organische luchtverfrissers. Met een verlaagde kans op stress en een verbeterde concentratie, neemt de kans op ziekte en burn-outs af en de productiviteit toe.

Groene wanden woonkamer

Hoewel het niet erg gebruikelijk is, is het ook mogelijk om groene wanden in een woonkamer te installeren. Want waarom wel een gezonde werkomgeving, maar geen gezonde thuissituatie? Door het formaat van het systeem levert Oase Lease over het algemeen wel alleen aan bedrijven.

Meer informatie en bestellen

Het groene wandsysteem is alleen op basis van koop. Wilt u meer informatie over de kosten van de groene wand? Neem dan contact met ons op.

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op