In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Geraniumpiramide
0343–473777

Geraniumpiramide

De Geranium is een alom gewaardeerde bloemsoort en bij Oase Lease onder andere te verkrijgen in piramidevorm (Geraniumpiramide). Deze piramide van bloemen trakteert u gedurende een lange periode op een zee van bloemen. Zo strekt de bloeiperiode van deze geraniumpiramide van mei tot ver in de herfst. Ook bij verschillende weersomstandigheden doet de Geraniumpiramide het goed. Een piramide met de Geraniumbloemen biedt u direct kleur en fleur in uw omgeving!

Geranium

De Geranium komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Dit verklaart dan ook dat deze bloemsoort erg hittebestendig is. Oase Lease maakt onder andere gebruik van de welbekende Oostenrijkse Hanggeranium. Een sterke beplantingskeuze is steeds belangrijker in het wisselvallige weer in Nederland, waar hoge pieken in de zomer steeds vaker zullen voorkomen. Duidelijk mag zijn dat de Geranium velerlei versies kent! De Geranium bloemzuilen zijn bij Oase Lease in meerdere kleuren verkrijgbaar, namelijk in rood, in lila en in de combinatiekleur rood en lila.

Unieke eigenschappen

Deze piramide van bloemen wordt geleverd in een ‘Luxor UK’ type bak. Een keuze valt hierbij te maken uit de strak groene bak of de bak in de kleur antraciet.
De bak heeft verscheidene voordelen. Zo is deze bak ‘hufter-proof’, verplaatsbaar met een palletwagen waardoor deze gedurende markten en evenementen eventueel opzij gezet kan worden. Door deze flexibiliteit werkt de Geraniumpiramide ook goed als verkeerbegeleider. Zo is een winkelgebied eenvoudig te markeren en kan met behulp van onder andere de piramides gezorgd worden voor looproute begeleiding. Tevens zeer geschikt om parkeerplaatsen af te schermen of een natuurlijke barrière of afscheiding te vormen rondom terrassen of pleinen.

De bakken beschikken over een groot waterreservoir waardoor er op een efficiënte en duurzame manier water gegeven kan worden Bovenal heeft deze piramide van bloemen gewoon een bijzonder strakke uitstraling. U kunt eenvoudig een geraniumpiramide huren, pluk nu direct de vruchten!

Meer informatie

Wilt u meer informatie, of wilt u gelijk een geraniumpiramide huren? Neem dan contact met ons op!

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op