In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
DE BAK
0343–473777

DE BAK

DE BAK is een innoverend en flexibel concept voor de openbare ruimte en bedrijven. DE BAK is een ontwerp van Jan Gunneweg waarbij de plantenbak altijd centraal staat en dat is mooi, want meer groen fleurt het straatbeeld op en zorgt voor een behaaglijk gevoel voor de bewoners en bezoekers van een stad, dorp of recreatieterrein.

Het grote voordeel van DE BAK zit hem naast de hoge kwaliteit en duurzaamheid in de extra aan te koppelen opties. Je kunt denken aan een bank, fietsenrek, hekwerk, prullenbak, etc. die je er zonder problemen aan kunt koppelen. Het gewicht van de bak zorgt er uiteraard voor dat de plantenbakken met eventuele opties blijven staan, zonder daarvoor het straatwerk op te graven voor een betonnen massa. Daarnaast kan een bak makkelijk gedemonteerd worden, waarna de bak en eventueel aangekoppelde opties eenvoudig met een pompwagen verplaatst kunnen worden. Het groen en het straatmeubilair maken zo gemakkelijk ruimte voor bijvoorbeeld tijdelijke evenementen als markten, een kermis, en werkzaamheden.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop

Bij DE BAK staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. DE BAK is geheel gemaakt van FSC® gecertificeerd hout en er wordt uitsluitend RVS toegepast. Daarbij worden ze in een Nederlandse fabriek gemonteerd door mensen met een sociale achterstand op de arbeidsmarkt. Wij hopen met dit multifunctionele concept op een smaakvolle manier meer groen in het straatbeeld toe te passen en een bijdrage te leveren aan het groener en mooier maken van Nederland.

Meer informatie over onze ‘DE BAK’? Neem hier dan contact met ons op!
Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl