In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

CityDressing

Hoe trek je winkelend publiek aan en hoe zorg je ervoor dat zij graag terugkomen? Een belangrijke vraag en vaak gesteld door onder andere centrummanagement, BIZ verenigingen en gemeenten. Per winkelstraat wordt hier natuurlijk anders op geantwoord. Maar waar iedereen het over eens is: een stad moet gezellig zijn en sfeer uitstralen. Wie gaat er tenslotte een dagje naar een kille en uitstraling loze omgeving? In een fleurige omgeving gericht op de beleving verblijft de bezoeker langer, geeft meer uit en komt graag terug.

Op de vraag hoe je winkelend publiek aantrekt is een relatief makkelijk antwoord. Kleed je stad aan, organiseer evenementen en verleid de bezoeker, uitstraling is tenslotte alles! Een kale stad straalt vanzelfsprekend minder uit dan een rijk uitgedoste stad. Vandaar het woord: ‘CityDressing’. Begin eerst bij de basis, namelijk het aankleden van de stad, en de bezoekers komen vanzelf!

CityDressing in de zomer

In de zomer zijn vrolijke kleuren de meest voor de hand liggende optie. Zo kiest u bij Oase Lease voor verschillende soorten bloembaskets met uiteenlopende kleurstellingen bestaande uit onder andere Geranium of Surfinia! Hetzelfde geldt voor de bloempiramiden met de keuze uit Geranium, Solanum en Thunbergia. In enkele ogenblikken heeft uw omgeving een zomerse uitstraling!

CityDressing in de winter

Sfeer is niet alleen bestemd voor de zomer, in tegendeel zelfs. Haal de warme huiskamersfeer in de winter van binnen naar buiten! Met baskets en piramides met sfeerverlichting, heeft u de hele winterperiode een sfeervolle en aantrekkelijke uitstraling in uw straat. Zo is CityDressing iets voor het hele jaar rond!

GreenCityDressing

Groen is een belangrijk element van CityDressing. De huidige groene trend is door de hele wereld merkbaar en komt overal in terug. U biedt naast sfeer namelijk ook een gezonde omgeving voor uw bezoeker. De vele positieve eigenschappen van groen strekken van hittebestrijding en stressvermindering tot een lager gehalte aan vervuilende stoffen. Oase Lease heeft speciale concepten gericht op de vergroting van de biodiversiteit en tevens bestaat er de mogelijkheid om beplanting toe te passen die een positieve bijdrage levert aan het afvangen van de fijnstof.

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op