In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Bloemen Leiden

Leiden, ook wel bekend als ‘de Sleutelstad’, verwijzend naar het stadswapen, heeft de oudste universiteit van Nederland en is daarnaast bekend om haar rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Een prachtige historische en sfeervolle plaats, waar mensen tot rust komen in de bloemenzee van Oase Lease. /p>

Bloemen in Leiden

Leiden is een enorm gezellige en kleurrijke stad. Tussen haar versieringen, vallen ook de bloembakken in Leiden op. Natuurlijk vallen de bloembakken op door hun rijke kleuren en brede voorkomen, maar dat Leiden op alle bruggen bloemproducten van Oase Lease heeft hangen draagt hier vooral aan bij. De bezoekers zijn de bloembakken in Leiden zeker nog niet zat, Leiden bestelde ook weer nieuwe baskets voor in de winter. Zo houdt Leiden de stad het hele jaar door bekleed met sfeer.

Bloemenbakken huren Leiden

De bloembakken in Leiden zijn op basis van huur. Doordat deze bakken op basis van huur verstrekt worden, biedt Oase Lease de klant ook een onderhoudscontract aan. Zo hoeft de klant enkel te genieten van de gebrachte kleur en sfeer in de stad en zich niet bezig te houden met het verzorgen, watergeven en voeden van de planten.

Meer informatie en bestellen

Uw eigen bloembak zoals die in Leiden huren? Neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie. Ook voor beeldmateriaal en referenties, neemt u contact op met onze accountmanager.

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op