In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Bloemen Amsterdam

Amsterdam, de stad met een dusdanig grote internationale reputatie dat menig artiest de stad verward met een opzichzelfstaand land. Op zich niet verwonderlijk, Amsterdam is een heus begrip geworden. De grootsheid van Amsterdam bloeit onder andere uit in de fleurige bloembakken van Oase Lease. Om de fris kleurende en ruikende bloemenbakken kom je in Amsterdam niet heen. Langs bruggen, het kanaal en de winkelstraten, de sfeer vergezelt uw tocht door de titulaire hoofdstad van Nederland.

Bloemenpark

De bloembakken in Amsterdam worden door diverse partijen besteld. Amsterdam huist veel verschillende bedrijfsgroepen die de toeristen allemaal naar hún winkelgebied willen lokken. Deze winkelgebieden transformeren in ware bloemparken in Amsterdam en zetten zo de stad in bloei.

Wintergroen Amsterdam

De grote hoeveelheid bloemen in Amsterdam kunnen natuurlijk niet uit het straatbeeld verdwijnen, zonder dat dit afdoet aan de stad. Mede daarom hagen er weer nieuwe planten, nu in de vorm van wintergroen. In tegenstelling tot veel andere bloemen in Amsterdam houden wintergroene planten de hele winter door hun blad. De meeste van deze groene bloemenparken in Amsterdam worden maximaal benut door toegevoegde sfeerverlichting. Zo beperkt Amsterdam haar sfeervolle uitstraling niet tot de zomer. De koude feestmaanden hebben tenslotte weer hun compleet eigen charme.

Meer informatie en bestellen

Uw eigen bloembak zoals die in Amsterdam huren? Neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie. Ook voor beeldmateriaal en referenties, neemt u contact op met onze accountmanager.

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op