In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Bloembakken

Mooie bloemen, daar wordt iedereen vrolijk van. Oase Lease zet zich in voor de verbetering van de leefomgeving van binnensteden en winkelcentra. Wij leveren all-in concepten op maat. Dankzij ons uitgekiende assortiment kunnen we de optimale uitstraling creëren. In de snelle samenleving waarin we leven is groen een onderdeel van een gezond en prettige woon-, leef- en werkmilieu. Wij zijn dé specialist als het aankomt op het aankleden van straten, steden en pleinen door middel van bloembakken. In de zomermaanden hebben we diverse mooie zomerbloeiers. De bakken kunnen in de winter verruild worden voor winterbeplanting. Onze bloembakken fleuren de wereld op.

Bloembak met verlichting

In de wintermaanden wordt het snel donker en zien de straten er een stukje gezelliger uit door verlichting. Bij Oase Lease voorzien we de wintergroene hanging baskets van sfeerverlichting. Al vele decennia geven wij steden een prachtige uitstraling.

Bloembak als afscheiding

Naast dat bloembakken er prachtig eruitzien, zijn ze ook nog eens heel functioneel. U kunt een bloembak namelijk ook als afscheiding gebruiken. We nemen graag uw wensen met u door en komen de locatie bekijken waar het om gaat.

Bloembakken als scheidingswand

De fleurige bloembakken van Oase Lease zorgen voor een goede stemming dankzij de vrolijke uitstraling. Daarnaast kunnen ze ook worden ingezet als scheidingswand om meer privacy te creëren. Wist u trouwens dat bloembakken ook veiligheid brengt? Bloemen hebben namelijk een remmende werking op vandalisme.

Bloembakken als omheining

Heeft u als organisatie een terras dat u van een mooie omheining wilt voorzien? Ook dan bieden onze bloembakken uitkomst. Oase Lease beschikt over prachtige Geraniumpiramides. Een ander pluspunt, het brengt direct fleur en kleur in uw omgeving.

Bloembakken als verkeersremmers

Zijn er zones in uw stad, wijk of straat waar er hard wordt gereden? Wij hebben een mooie oplossing. Onze bloembakken kunnen ook dienen als verkeersremmers. Ze kunnen worden ingezet om het automobilisten moeilijker te maken het gaspedaal diep in te trappen.

Bloembakken als windscherm

Op een terras staan bloembakken niet heel mooi, ze kunnen ook als windscherm dienen. Zo kunnen gasten volop genieten zonder last te hebben van de wind. Daarnaast zorgen de bloembakken ook voor een warm welkom!

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op