In de zomer en winter een aantrekkelijke straat en een sfeervolle uitstraling!
Kies uw taal  
  • nl
Oase Lease
0343–473777

Bloembakken Roermond

Ondanks de afwezigheid van openbaar groen in Roermond, ontvangt de stad ieder jaar zo’n 10 miljoen bezoekers en staat zij al jaren in de top drie van Retail stad van het jaar. Haar geheim? Bloembakken vullen de straten van Roermond, vergezeld met bloemzuilen en boombakken. De hanging baskets zijn op basis van het Surfinia assortiment. De boombakken daarentegen zijn geheel naar idee van Roermond en besteld op basis van het custom made pakket.

De fleurige CityPartner

Oase Lease is steden graag van dienst als het aankomt op het verhogen van de sfeer en beleving en het waardevoller en interessanter maken voor het publiek. Soms treden steden en organisaties hier samen in op, zo is Oase Lease citypartner van Roermond. Oase Lease helpt als citypartner om Roermond structureel op de kaart te zetten als internationale bezoekdestinatie, als leefstad voor bewoners en als werkstad voor bedrijven. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat de stad zich verder blijft ontwikkelen.

Door de jaarlijkse bijdrage dragen partners structureel bij aan de marketing en promotie van Roermond als internationale bezoekdestinatie, als leefstad voor bewoners en als werkstad voor bedrijven. Natuurlijk is dat niet de enige bijdrage die Oase Lease levert aan de stad. De gebrachte sfeer en beleving door de verschillende bloembaskets en zuilen geven de stad nog nét dat beetje extra.

Meer informatie en bestellen

Uw eigen bloembak zoals die in Amsterdam huren? Neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie. Ook voor beeldmateriaal en referenties, neemt u contact op met onze accountmanager.

Oase Lease | Broekweg 3 | 3956 NE Leersum | T. 0343 – 47 37 77 | F. 0343 – 47 38 88 | info@oase-lease.nl

Maak kennis met ons Bekijk onze producten
  • Neem contact met ons op